Dn Design Kira

Dn Design

 Meubilair fabrikant "dn design" maakt van oudsher klassieke eiken meubelen. De laatste jaren zijn hier ook gestoffeerde modellen aan toegevoegd, die worden gemaakt in de nieuwste collectie stoffen en beste kwaliteit leer.
De meubelen kunnen in alle gewenste hout- en leerkleuren geleverd worden. Onze meubelen zijn zeer geschikt voor de doelgroep senioren. Voor deze doelgroep hebben alle bankstellen interieurvering en alle fauteuils zijn voorzien van verstelbare zittingen.

 

Mecam

Mecam

Van tijdloos klassiek tot tijdloos modern. Afwerking, comfort en een mooi design zijn steeds een vaste waarde.

 

Creativo

Peeters Klassiek

Met het grootte assortiment klassieke meubelen kan Mulder's Meubeldorp wel zeggen dat er voor ieder wat wils is. Om een goed beeld te krijgen van de collectie komt uw gerust eens langs en bekijk het met uw eigen ogen. De koffie staat klaar.

 

 

 

 

 

 

 

Geo

GEO Collection

Geo Collection heeft de mogelijkheid om al onze modellen aan UW persoonlijke maat aan te passen.
Moet het hoger, lager, breder worden, alles kan gerealiseerd worden. Bent U op zoek naar passende maatmeubelen dan bent U bij Geo Collection aan het juiste adres.

 

Camme

Camme

In de ruime collectie van klassieke meubelen bij Mulder's Meubeldorp mag Camme niet ontbreken. Kom langs in de showroom voor het brede aanbod modern en klassieke meubelen.