Jamé

Comfortabel, duurzaam en met de grootste zorg vervaardigd
Jamé creëert meubelen met passie, kennis en zorg. Samen met onze ontwerpers zoeken we voor ieder meubel naar een unieke vormgeving en een betaalbaar design. Onze modellen kenmerken zich door fraaie belijningen, onderscheidende ontwerpen en een prettig comfort en voldoen aan alle eisen van deze tijd. We bieden een grote keuze in uitvoering, zitcomfort, stof en leer. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan altijd bovenaan


Mike is de nieuwste telg in de basiscollectie van Jame. Het comfort is volledig gelijk aan Mees en Merel. Mike is wat meer retroachtig. De schuin geplaatste houten poten maken het beeld compleet.  

 

Model Ruben is ontstaan uit onze ontwerpwedstrijd via het online platform Created on Friday. Het model heeft alle duidelijke kenmerken van een Jame bank. Een eigenzinnig uiterlijk gecombineerd met een uitstekend zitcomfort. Bij de 3 zits kan men kiezen uit 3 of 2 zitbolleringen. De afgeronde arm nodigt uit om heerlijk tegen aan te lichen voor een prettig lounch gevoel.  

Merel is prachtig door haar eenvoud en daardoor geschikt in elk interieur. De poten zijn leverbaar in chroom of rvs  

Model Moos is nagenoeg gelijk aan model Sam. Het verschil zit hem in de arm, bij Sam rust deze op een design poot, bij Moos loopt de arm door tot aan de grond. Comfort en afwerking zijn van hetzelfde hoge niveau. Ook bij model Moos kan men kiezen uit een brede of smalle arm. Tevens is er ook een fauteuil van te krijgen.