Stressless YOU Michelle

De Stressless® YOU Michelle - modern en comfortabel. Ga zitten. Gun jezelf even rust. Neem je dag eens door of mijmer lekker weg. Wat u ook doet, de bank volgt uw kleinste bewegingen. Leun achterover en voel hoe hij zich aanpast aan uw bewegingen. Of ga lekker liggen en ervaar de perfecte ondersteuning. Elke zitting van de Stressless YOU banken kan afzonderlijk worden ingesteld. U hoeft niets in te stellen om het BalanceAdapt-systeem in werking te zetten. Er zijn geen speakers of hendels. Het BalanceAdapt-systeem zorgt voor de juiste afstelling in elke afzonderlijke zitting van de bank, zodat iedereen comfortabel kan zitten.

 

 

 

 

Mulders Meubeldorp nu exclusief van Stressless YOU

De designtaal van het nieuwe Stressless YOU is universeel en veelzijdig. Hij drukt een stempel op je interieur, of je nou van „Nordic cool“ houdt of de voorkeur geeft aan de hippe,stedelijke stijl die de hartslag van de grote stad bij je thuis brengt.

 

 

 

 

 


Stressless Julia

Stressless YOU Julia is een bank uit de nieuwe serie van Stressless; voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfort in combinatie met een exclusief ontwerp. Met de strakke Noorse lijnen en moderne uitstraling, in combinatie met het traditionele comfort van Stressless, biedt de Stressless YOU Julia een nieuwe zitervaring. Het nieuwe innovatieve BalanceAdapt-systeem stelt de hoek van de bank af op uw bewegingen. Het BalanceAdapt-systeem wordt automatisch geactiveerd door de beweging van uw lichaam. Elke zitting van de Stressless YOU banken kan afzonderlijk worden ingesteld. U hoeft niets in te stellen om het BalanceAdapt-systeem in werking te zetten. Er zijn geen speakers of hendels.