Mulders Meubeldorp nu exclusief van Stressless YOU

De designtaal van het nieuwe Stressless YOU is universeel en veelzijdig. Hij drukt een stempel op je interieur, of je nou van „Nordic cool“ houdt of de voorkeur geeft aan de hippe,stedelijke stijl die de hartslag van de grote stad bij je thuis brengt.

 

 

 


Stressless John

De nieuwe Stressless YOU John heeft een universeel en veelzijdig ontwerp. Uw interieur krijgt een uitstraling van kwaliteit, ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar Noors minimalisme of de robuuste en stedelijke stijl van een energiek stadsleven. Het gepatenteerde Plus (TM)-systeem zorgt voor de perfecte ondersteuning voor uw rug en nek, of u nu rechtop zit of achterover leunt. De Stressless YOU John met aluminium frame en verstelbaar nekkussen is perfect voor uw moderne woning.


 

Stressless YOU Michael

De Stressless YOU Michael is gevormd door een menselijke benadering van een uitmuntende ergonomie op basis van de traditie van ons Noorse erfgoed. Nieuw Noors comfort ondersteunt uw levensstijl, vormt zich naar uw behoeften en geeft u een inspirerende interpretatie van modern Scandinavisch design. Uw interieur krijgt een uitstraling van kwaliteit, ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar Noors minimalisme of de robuuste en stedelijke stijl van een energiek stadsleven. Dit bent u, meer dan ooit.
 
 
 

 

Stressless YOU James

Stressless YOU James is een relaxfauteuil uit de nieuwe serie van Stressless; voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfort in combinatie met een exclusief ontwerp. Met de strakke Noorse lijnen en moderne uitstraling, gecombineerd met het traditionele comfort van Stressless, biedt de Stressless YOU een nieuwe zitervaring. Het gepatenteerde Plus (TM)-systeem zorgt voor de perfecte ondersteuning voor uw rug en nek, of u nu rechtop zit of achterover leunt. De Stressless YOU James met aluminium frame en verstelbaar nekkussen is perfect voor uw moderne woning.