Stressless E200 Longseat

Koopmans

Koopmans Meubelen, is een meubelgroothandel die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het leveren van eiken meubelen aan winkels. Door de jarenlange ervaring zijn ze in staat om kwalitatief hoogwaardige meubelen te leveren van modern tot klassiek.

 

Creativo

Bks

De allerlaatste trends, klassiek en modern, vindt u in onze uitgebreide collectie. De collectie van BKS Meubelen bestaat uit tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils, dressoirs etc. Onze meubelen worden op ambachtelijke wijze in Nederland vervaardigd van het kwalitatief hoogwaardige Franse eiken.

 

 

Bannink

Bannink (sinds 1906) staat voor vakmanschap en traditie en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief. Houten meubels tot in de perfectie afgewerkt, dankzij knowhow, vakmensen en machines. De mogelijkheden zijn ongekend en oneindig.

 

 

Maxfurn

Door de vele concepten van Maxfurn is er een ruime keuze aan mogelijkheden. van eiken tot fineer, alles is mogelijk. Op veel modellen is er keuze van poot en veschillende maten. 

 

 

 

 

 

Creativo

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een echte specialist als het aankomt op de tafels en stoelen voor uw eethoek. Met een groot aanbod van prachtige tafels die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en materialen voorzien in ieders behoefte. Tafels, eettafels, eetkamertafels, salontafels, koffietafels, bijzettafels, bartafels, uitschuiftafels. Tafels met een roestvrijstalen onderstel of wellicht toch met houten poten? Of misschien houten poten met een roestvrijstalen accent. Of een roestvrijstaal onderstel met metalen accenten. Of misschien wel ep zwart, ep zilver, geolied staal, of een RAL kleur. Noem het en wij maken het.

 

Creativo

Eleonora

De life-style collectie van Eleonora zorgt voor een sfeervolle aanblik in uw eethoek, kom eens langs bij Mulder's Meubeldorp en bekijk de grote Eleonora collectie.

 


Creativo

Zuiver

Het puur Hollandse ZUIVER is begonnen in 1998. ZUIVER richt zich op het ontwikkelen van modieuze eethoeken, accessories en nog veel meer.