Stressless E200 Longseat

AVEK

Al meer dan 85 jaar is Avek een toonaangevende Nederlandse producent van ruimtebesparende bedden, boxspring bedden, matrassen en bedbodems. Het motto van oprichter Roel Kok, Arbeid Vlijt En Kwaliteit, is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Elk AVEK bed, elke boxspring bed en elke matras wordt met liefde en zorg gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. In onze beddenfabriek in Surhuisterveen (Frl) gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maakt dat onze producten zich onderscheiden van vele andere bedden in de markt.

 

Creativo

Rauch

Moderne, aantrekkelijke slaapkamer en slaapkamerkasten die zijn gemaakt in Duitsland, perfect aansluiten op uw persoonlijke stijl en nog steeds betaalbaar zijn.Dit is waar Rauch voor staat sinds 1897. Slaapkamer meubilair gemaakt met een hoge standaard van kwaliteit en duurzaamheid. Kom het ontdekken op de uitgebreide slaapkamer afdeling van Mulder's Meubeldorp.

 

Creativo

Vroomshoop

Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Meer dan 60 jaar maken wij kwaliteitsproducten voor alle leeftijden. Welkom in de comfortabele wereld van Vroomshoop Meubelen.

 

Mulders Meubeldorp heeft een compleet vernieuwde beddenafdeling !!!

De compleet vernieuwde beddenafdeling van Mulder's Meubeldorp heeft een ruime keuze aan kwaliteitsbedden. Met merken als Avek, M-line, Velda, Beddinghouse en Vroomshoop is slagen bij Mulder's Meubeldorp een feit !

 

 


M-Line

Bij MLINE draait alles om de optimale nachtrust. MLINE matrassen, M Line kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

 

Velda

Gestoffeerde bodems met houten binnenframe en 5-zone binnenvering. Boxsprings staan borg voor extreme duurzaamheid en perfecte ventilatie!
 Afgewerkt in hedendaagse en moderne decostoffen of in Leather. Velda heeft het allemaal.

 

Creativo

Van Houdt

Slaapkamermeubelen in eigentijds design, met een verantwoorde prijs-kwaliteitsvcerhouding. Dit is waar Van Houdt voor staat.