Cumulus

Het Cumulus programma is ongelofelijk rijk aan varianten.
De grote verscheidenheid begint al bij de enorme keuze aan modellen waar alle smaken zich in kunnen vinden. Bovendien kunt u uit tien verschillende functie-uitvoeringen deze kiezen die voor u het comfortabelst zijn. Hier reikt het spectrum van de eenvoudige manuele verstelling tot de driemotorige verstelbaarheid met opstahulp. U kunt uw fauteuils ook gemakkelijk krijgen met zitting- en rugleuningverwarming,lendensteun en een krachtige ontspannende massage.

 

rimini

Hukla

De Sta-op fauteuils van Hukla zijn slank, elegant en in 7 maten leverbaar. Hierdoor is deze sta-op fauteuil bijna voor iedereen geschikt. 

 

 

 

Mulders Meubeldorp de sta-op specialist van het noorden.

Mulders meubeldorp heeft een ruime keuze aan sta-op fauteuils. Met meer dan 50 verschillende soorten is er bij ons altijd wel een passende stoel te vinden.

Onze adviseurs meten u een sta-op stoel op maat aan.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem, wij komen met onze fauteuilbus geheel vrijblijvend bij u langs !

 

 

 

 

 


Easysit

De stoelen van easysit zijn helemaal op maat te maken. Zit de armlegger net iets te hoog, of moet de zitdiepte aangepast worden? Wij meten de stoel helemaal naar uw wensen op.