Probilex

De meubelmakers van Probilex staan al sinds 1982 voor modern vakmanschap, met veel aandacht voor individuele styling. Onze collecties tafels, kasten en dressoirs bieden namelijk alle ruimte voor persoonlijke keuzes. Een paar centimeter hoger of lager uitgevoerd, een donkere of juist lichtere tint, een strakkere of juist meer barokke handgreep, uitgevoerd in lak of liever in olie; Probilex geeft als geen ander betekenis aan persoonlijk wonen. Ook bij afwijkende keuzes blijft een vlotte aflevering gegarandeerd. De meubelretail en de woonconsument zijn zodoende beslist beter af met de meubelen van Probilex. Met respect voor het verleden, ontwerpen en produceren wij voor de toekomst.


Koopmans Meubelen

Koopmans Meubelen Geldermalsen, is een meubelgroothandel die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het leveren van eiken meubelen aan winkels. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een kwalitatief hoogwaardige meubelen te leveren van klassiek tot modern.

 

Maxfurn

Diverse prachtige en prijsbewuste woonprogramma's met de optiek van eiken,vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux. Daar waar de klant steeds meer kiest voor beleving boven materiaalgebruik, is Lamulux een goed alternatief. Verkrijgbaar in de kleuren en afwerkingen Cottage Chalk, Eco snow, Grey, Naturel, Sepia. Bij de meeste programma's keuze uit diverse handgrepen.

 

 

Bks Meubelen

De allerlaatste trends, klassiek en modern, vindt u in onze uitgebreide collectie. De collectie van BKS Meubelen bestaat uit tafels, kasten, eetkamerstoelen, fauteuils, dressoirs etc. Onze meubelen worden op ambachtelijke wijze in Nederland vervaardigd van het kwalitatief hoogwaardige Franse eiken. Ook onderscheiden wij ons met name in het maatwerk.


Eleonora

Lifestyle en vintage meubelen, dat is de stijl van Eleonora.


Karel Mintjes

Hou jij van een strak en modern interieur? Of ben je eerder fan van een gezellige en charmante inrichting? De collectie Aspen past perfect in elke woonkamer. Je kiest zelf het onderstel van de kasten en de bovenbladen van de kasten en tafels. Hangende kasten zorgen voor een strakke en moderne look and feel terwijl het metalen of houten onderstel eerder een landelijke stijl typeren.