Stressless E200 Longseat

Bourtange

Op nog geen 15 minuten rijden , in het prachtige Westerwolde,ligt de vesting Bourtange.Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad. Ideaal om te combineren met een bezoek aan Mulder's Meubeldorp.

 

Creativo

Wandelen in Westerwolde

Een wandeling in het mooiste gebied van Groningen is natuurlijk de ideale combinatie met een bezoek aan Mulder's Meubeldorp. Met 33 gratis wandelroutes kunt uw even heerlijk uitwaaien.

 

Stressless E200 Longseat

Expeditie westerwolde

Expeditie westerwolde is het begin van een ontdekkingstocht door cultureel, kunstzinnig westerwolde. een (vooralsnog) digitaal podium waar kunstenmakers, makers van kunst, hun werk kunnen etaleren. we hebben in westerwolde een geweldig cultuurhistorisch landschap. muzikanten, schrijvers, beeldend kunstenaars, zij vinden in de westerwoldse schoonheid de bodem die voedt. wij werken momenteel hard aan het vinden van een fysieke ruimte dat een broedplaats, een pleisterplaats zal worden voor kunstenmakers en levensgenieters.

 

Oudeschans

Oudeschans

Oudeschans is het kleinste Oost-Groningse vestingdorpje (circa 100 inwoners); ’s zomers een groene oase temidden van landerijen, maar in alle seizoenen het bekijken meer dan waard.  Rust, ruimte en natuur gecombineerd met een boeiende geschiedenis.